gentilete

Workshopuri

Reprogramare Celulară 

Deoarece fiecare sămânță conține în ea tot potențialul a ceea ce poate să devină, celulele corpului nostru conțin în ele informația genetică a trecutului dar și potențialul celei mai bune versiuni ale sale. Însă pentru asta este nevoie să golim întâi vasul de conținut. Ce înseamnă? Înseamnă că este nevoie să eliberăm toate acele conținuturi subconștiente, programe și tipare repetitive ce nu mai servesc evoluției noastre ca ființe umane, ce ne fac să rulăm pe pilot automat sisteme de credință ce nu ne aparțin dar pe care le-am moștenit sau le-am dobândit, pentru a permite astfel activarea unor noi secvențe ale ADN-ului și pentru a permite esenței noastre să se manifeste la cele mai intime nivele. Noi nu suntem trecutul nostru, suntem cine am fost meniți să devenim.

Nu mai este de multă vreme un secret faptul că focusarea intenției într-o anumită direcție are efecte asupra realității. Conceptul de “reprogramare celulară” s-a născut ca urmare a practicii de dezvoltare personală folosind sunetele, cu rezultate vizibile asupra corpului fizic, asupra  corpului emoțional și asupra mentalului.

 Oricine a ascultat în viață să o piesă muzicală, a rezonat pe anumite nivele cu armoniile piesei. Astfel în seria de workshopuri de reprogramare celulară, urmăresc ca prin intenție focusată și sunet să creez spațiul necesar pentru ca fiecare participant să se conecteze la frecvența unică a ființei sale totale și să elibereze din celulele sale, prin dans, toate energiile dizarmonioase și toate blocajele ce împiedică curgerea liberă a energiei vitale, activându-și astfel talente latente și noi potențiale. Se asigură un mediu vibrational în care transformarea să se producă într-un mod gentil și plăcut, având încredere în inteligența corpurilor noastre, în intuiție și în conexiunea cu Mintea Cosmică ce susține toată creația.

Programul este structurat în cinci părți, câte un workshop pentru fiecare element alchimic de bază: Pământ, Apă, Foc, Aer, fiind încheiat cu un workshop pentru integrarea întregii experiențe care are ca  element Eterul. Experiența este una personală și transpersonala, ce include identitatea umană și extinzându-se către identitatea cosmică, universală, pentru a avea o perspectivă de ansamblu asupra evoluției vieții, asupra misiunii personale a fiecăruia din noi și asupra unicității noastre ca indivizi, ca note muzicale, în simfonia vieții.

Privindu-ne corpurile ca pe reprezentări microcosmice ale macrocosmosului și conștientizând că fiecare celulă este un individ unic care lucrează în colectivitate pentru a servi vieții și experienței umane, putem intra în contact intim și direct cu acesta, ascultându-i nevoile și primind informația pe care o conține.

Din experiența personală, pot spune că indiferent cât de departe mi-am extins nivelele de înțelegere aspra realității prin diverse practici meditative, nu am putut susține vibrațiile respective până ce nu am luat hotărârea să lucrez și cu corpul fizic pentru a cristaliza în celule noile informații. Muzica mi-a fost cel mai fidel partener in acest sens.

Drept urmare, dacă rezonezi cu informațiile pe care tocmai le-ai citit, te invit să participi alături de mine în această călătorie magică în interiorul nostru. Pentru mai multe informații trimite-mi un mail pe: cornelia.cacu@gmail.com sau pe formularul de mai jos ,pentru că sunt dornică să te cunosc.

Cymatics Experiment-Știință versus Muzică

%d bloggers like this: